top of page

La unitat de Ràngers i Noies Guia està formada per nens i nenes de 11 a 14 anys. 

És la tercera etapa del cau. En aquesta, el canvi "maduratiu" en els nens i nenes és significant. Els valors com la responsabilitat són molt importants, però la seva missió com a persones és enriquir la seva personalitat i participar en el progrés de la unitat. 

Es treballa la pròpia identitat, la gestió de les emocions i els nous canvis que experimenten, així com la descoberta d'un mon adult de valors solidaris. 

En definitiva, és una etapa on es potencia el creixement personal de cadascú així com el creixement de la unitat com a grup. 

IMG_1377.PNG

ELS RÀNGERS I NOIES GUIA ENS EXPLIQUEN COM VIUEN EL CAU

 

El moment més esperat per tots durant els campaments és quan els caps i quel·les anuncien... les Olimpíades!!! Les quel·les i els caps ens van separar en equips i entre tots i totes ens vam inventar un nom i un crit de guerra. Hi havia activitats de tot tipus: força, rapidesa, enginy.. tots jocs en equip molt divertits.

 

Ens ho estàvem passant super bé quan de sobte... va començar a diluviar! Després de molts dies de calor intensa ningú s'imaginava que pogués ploure! Tot i així no vam perdre l’ànim i la pluja no va ser un obstacle per deixar de divertir-nos. Van ser unes Olimpíades una mica diferent: tots a les tendes, però cantàvem amb la guitarra, jugàvem a cartes i parlàvem de qualsevol tonteria i anècdota que ens hagués passat. Va ser un gran dia!

bottom of page